RainPharma dieet

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het dieet van RainPharma is een doeltreffend afslankprogramma dat gezonde voeding, RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een effectieve, stimulerende start en een grondige langetermijnvisie ziet u met het RainPharma dieet onmiddellijk resultaat. Vanaf het begin speelt u al vrij snel uw overtollige kilo’s kwijt.

Met het RainPharma dieet slankt u verstandig af. Dit zonder roofbouw te plegen op het lichaam en honger te lijden, met respect voor uw darmen en nieren. Bovendien is het niet moeilijk om uw nieuw gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 5 tot 50 kilo wil verliezen.

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Bij RainPharma geloven ze in de stimulerende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de kortetermijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd The Rain Diet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor de nieren of de algemene gezondheid. De shakes van RainPharma hebben een unieke samenstelling. Ze zijn gluten- en caseïnevrij waardoor ze darmvriendelijk zijn. Bovendien werkt het dieet met uitzonderlijke orthomoleculaire voedingssupplementen die u een gezonde energieboost geven en uw huidkwaliteit optimaliseren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet op gezonde voeding.

Het RainPharma dieet is in de eerste plaats een levensfilosofie en niet enkel een afslankingsdieet!

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Tijdens een grondig intakegesprek krijgt u alle info en producten (de RainBox + receptenboek) die u nodig heeft om het programma te starten. We bespreken eerst de afslankingsperiode van A tot Z: we overlopen uw dagschema, welke groenten u mag eten, of u vis en vlees mag eten en op welke momenten u de shakes moet drinken. We bekijken ook wat u kunt eten op restaurant of op vakantie en zorgen voor een eerste gewichtscontrole en vetmeting. Daarna start u met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewichts- en vetcontrole.

Wanneer u bijna uw streefgewicht bereikt hebt (maximum 12 weken), gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin gaat u geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles elke week uitgevoerd. Na de verzilveringsperiode (maximum 9 weken) gaat u over naar een stabiel gewicht, waar u verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Tarieven

De RainPharma dieetbox kost € 450 en bestaat uit vijf grote potten Rainshakes, voedingssupplementen voor minstens twee maanden en een heel jaar professionele begeleiding van Kaliso.

 Online Afspraak boeken

Login

Zoeken

Zoeken in Shop


Geavanceerd zoeken