High Tech AOX 45 caps (Code: 3278-454)

Gemiddeld cijfer:

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen. Speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij onze afslank-, sport- en huidprogramma’s. Alles uit dit kleine doosje halen? Laat je adviseren door je RainPharma specialist, combineer verschillende voedingssupplementen op de juiste manier en kies voor een gezonde levensstijl en een evenwichtig eetpatroon.

Deze super anti-oxidant heeft een bijzondere samenstelling met een perfecte matrix. Ze bevat hooggedoseerde en kwalitatieve vormen van volgende stoffen: vitamine A, C en E - gluthation - meloenconcentraat - kurkuma - seleen - molybdeen. Dit voedingssupplement bevat eveneens het lichaamsidentieke R-Liponzuur, wat de werking van de actieve ingrediënten versterkt.

Wat zijn vrije radicalen en antioxidanten?
Vrije radicalen ontstaan onder invloed van stress, zon, overmatig sporten, diëten, milieuverontreiniging en ongezonde eet- en leefgewoontes. Vrije radicalen tasten het immuunsysteem aan en leiden onder andere tot vermoeidheid en voortijdige veroudering. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen door elektronen af te staan aan de onstabiele vrije radicalen. Op die manier maken anti-oxidanten de vrije radicalen onschadelijk. Een voedingssupplement kan een aanvulling zijn op antioxidanten die van nature voorkomen in een gezonde voeding.

Aanbevolen dosering
1 capsule per dag, bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.  Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Informeer uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen of antistollingsmiddelen of bij gezondheidsproblemen. Het gebruik van kurkuma wordt afgeraden voor personen met een obstructie van de galwegen. Vermijd overdosering in geval van een maagzweer (overconsumptie kan het maagvlies prikkelen).

Vitamine C en vitamine E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Type: RainPharma
Prijs: EUR 49,95
Incl. 6 % BTW plus Verzending
Gewicht: 0,059 Kg
Ingrediënten: antiklontermiddel (silicium-dioxide), Plantaardige capsule (Hypromellose), molybdeen (als natriummolybdaat), Vitamine C (als calcium ascorbaat), R-alpha-liponzuur (als natrium R-lipoaatzuur), L-Glutathion gereduceerd , Curcuma longa (Kurkuma) Extract met min. 95% curcuminoiden complex, Vitamine E (als D-alfa-tocopherylacetaat), Vulstof (Magnesiumstearaat), Cucumis melo (Meloen) concentraat, Kleurstoffen (Titaandioxide, Kopercomplexen van chlorofylinen), Vitamine A (als retinylpalmitaat), Seleen (als L-selenomethionine)
Aantal:
Beoordelingen

Login

Zoeken

Zoeken in Shop


Geavanceerd zoeken