Omega Zen 30 caps (Code: 3278-512)

Gemiddeld cijfer:

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen. Speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij onze afslank-, sport- en huidprogramma’s. Alles uit dit kleine doosje halen? Laat je adviseren door je RainPharma specialist, combineer verschillende voedingssupplementen op de juiste manier en kies voor een gezonde levensstijl en een evenwichtig eetpatroon.

Omega Zen is een hoogwaardig omega 3 voedingssupplement met MSC-ecolabel (duurzame visvangst). Aan elke capsule werd 30 mg gecertificeerde saffraan toegevoegd. Saffraan draagt bij tot het behouden van een normale mentale gezondheid en versterkt de levenskracht

Aanbevolen dosering
1 capsule per dag, voor het slapen gaan

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Niet te gebruiken door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor depressie. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen.

 

Type: RainPharma
Prijs: EUR 33,95
Incl. 6 % BTW plus Verzending
Gewicht: 0,071 Kg
Ingrediënten: Omega-3-visolie, Gelatine, geleermiddel (glycerine), verdikkingsmiddel (bijenwas, water, saffraankrokus droogextract (crocus sativus L.)), stabilisator (sojalecithine), kleurstoffen (titaniumoxide, ijzeroxide)
Aantal:
Beoordelingen

Login

Zoeken

Zoeken in Shop


Geavanceerd zoeken